Flammkuchen!

Hi everyone,

Yesterday, I made a German/French tart! My Aunt gave me the recipe! It’s really easy and delicious!!

Ingredients:

-puff pastry/ pate a tarte

-bacon cubes/ lardons

-2 white onions ( big )/ 2 gros onions blancs

-1 small carton of cream/ un petit carton de creme fraiche liquide

Directions:

Cut the onions in half and slice them thin. Sauté the onions and the bacon cubes until the onions are golden ( not brown!!! ). Roll out pastry dough and put the sautéed onions and bacon cubes on it! Then pour the cream over everything and add salt and pepper (not too much salt or it will be too salty with the bacon cubes )! Put in the oven and cook until pastry dough is golden brown! Enjoy!!

It is really good with a salad!

Image

Flammkuchen

Couper les oignons en deux et les couper en tranches fines. Faire revenir les oignons et les lardons jusqu’à ce que les oignons soient dorés (pas brun!). Etalez la pâte à tarte et mettez les oignons sautés et lardons sur elle! Puis versez la crème sur tout et ajouter le sel et le poivre (pas trop de sel ou il sera trop salé avec les lardons)! Mettre au four et cuire jusqu’à ce que la pâte à tarte soit bien dorée! Appréciez!

Il est vraiment bon avec une salade!

Thanks, Priscilla…

Advertisements

One thought on “Flammkuchen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s